Radyo Dinle Tv

Canlı Haber Fm dinle

1 puan2 puan3 puan4 puan5 puan (No Ratings Yet)
Loading...

Radyo Haber Fm Dinle, Adından da belli olduğu gibi sadece haber sunan bir radyo istasyonu olarak yayın  akışını sürdüren bir radyo istasyonudur. Radyo Haber 1994 yılında kurulmuş olan Çerkez köy de kurulmuş öncelikle olarak çerkez köye haberleri başta olmak üzere güncel olarak  doğru yayın ilkesi ile bütün Türkiye’ haberlerini en güncel şekilde sunan bir radyo istasyonudur.
Radyo Haber Çolakoğlu Radyo Televizyon Yayıncılık A.Ş.  olarak yayına girmiştir uzun zaman dost fm logosunu kullanmış daha sonrada el değiştirerek Haber Radyo Televizyon A.Ş. bünyesinde yayın faaliyetini  sürdüren bir haber sitesidir.

Radyo Haber yenilenmesinin ardında sadece haberle kalmayıp sizler için  türkü ağırlıklı  olmak üzere pop ve slow tarzda müziklere de yayın akışı içerisinde yer vermektedir.  Radyo sizin sesiniz, sizin seçiminiz  sloganı ile sizlere hizmet vermekte  olup internet üzerinden de kesintisiz online olarak dinleyebileceğiniz şekilde bir radyo istasyonudur.

Radyo Haber Frekans

106.9 Frekansı üzerinden, canlı olarak yayın yapan radyo kanalı sitemiz üzerinden dinlenebilir.

Radyo Haber İletişim

Adres:Gazi Osman Paşa Mah. Barbaros Cad. Kamburoğlu Sk. No:16
Çerkezköy / Tekirdağ
Radyo Haber Tel:0282 725 20 25
Olay İhbar Tel:0282 726 17 66
Fax:0282 725 26 44
Elektronik Postalar: [email protected]
Reklam: [email protected]
Radyo kanalına ait iletişim bilgileri detaylı bir şekilde yukarıda verilmiştir. Yukarıdaki iletişim bilgileri göz önüne alınarak, radyo kanalı ile irtibata geçebilirsiniz.

Radyo Yayını Birkaç Saniye İçinde Başlayacaktır, Radyo Çalmıyorsa Sayfayı Yenileyiniz ( Klavyeden F5'e Basınız..)

İstekleriniz / Yorumlarınız..

Radyo Etiketleri